Oriental Spa

A Ramada Resort Budapest szállodában található wellness- és fitneszközpont, az Oriental Spa tippjeit és tanácsait olvashatod az egészséges életmóddal, a fitnesszel, a wellness-szel, a szépségápolással kapcsolatban.

Kövess minket!

5 tipp a lapos hasért

2012.07.23. 09:55 - Oriental Spa

Nem létezik egyetlen testrésze irányított fogyás, azonban következő tippjeinkkel hozzájárulhatsz laposabb hasadhoz :)

1. Kezdj el edzeni – a heti két alkalom úszás, vagy a hétvégi nagytakarítás nem tünteti el a zsírpárnákat. Az edzésfajtákat keverni kell, és nem elég a kardio tréning, szükségesek az erősítő gyakorlatok is. A manapság kapható fitnesz DVD-k tökéletesen alkalmasak erre a feladatra, nem kell rögtön fitneszklubba szaladnunk. Egy dolog; a kitartás, ami számít.


2. Ne egyél gyorsételeket – sokak szerint lehet enni gyorsételeket, csak mértékkel. Azonban pont ezen ételek összetevői teszik lehetetlenné számunkra, hogy csak kis adagokat együnk. Ezek az ételek tele vannak cukrokkal, telített zsírokkal melyek rögtön a hasi tájékon rakódnak le.


3. Ne egyél finomított lisztet – a fehér kenyér, tészta, sütik, kekszek felfúvódást, rossz emésztést és a zsír felhalmozódását okozzák. Érdemes a napi ajánlott szénhidrát bevitelt gyümölcsökből és zöldségekből, valamint teljes kiőrlésű lisztből készült kenyerekből fedezni. Amennyiben túl sok szénhidrát kerül a szervezetbe, az megemeli az inzulinszintet és lassítja az emésztést. A test nem tud egyszerre sok szénhidrátot megemészteni, emiatt a felesleg a hason fog lerakódni.


4. Minimalizáld az esti nassolást – este már nem tudjuk felhasználni a bevitt energiát, így az rögtön zsírként rakódik le. Próbálj lefekvés előtt 2-3 órával már nem enni!


5. Csökkentsd az alkoholfogyasztást – az alkoholtartalmú italok nagyon sok kalóriát tartalmaznak, valamint a test leáll a zsír- és cukorégetéssel is, mivel az alkoholt használja fel energiaforrásként.

A hasi zsírréteg eltüntetése hosszú folyamat, ne akarj 1 hét alatt lapos hasat, mert csalódni fogsz. Kitartással és némi odafigyeléssel viszont elérheted céljaid!

A bejegyzés trackback címe:

https://orientalspa.blog.hu/api/trackback/id/tr44672243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása