Oriental Spa

A Ramada Resort Budapest szállodában található wellness- és fitneszközpont, az Oriental Spa tippjeit és tanácsait olvashatod az egészséges életmóddal, a fitnesszel, a wellness-szel, a szépségápolással kapcsolatban.

Kövess minket!

Tökéletes alak nyárra

2013.02.26. 16:01 - Oriental Spa

Minden nő (és férfi) álma a tökéletes alak elérése, legfőképp a bikini szezonra. A téli edzéseket sorra kihagyjuk, a hideg, sötét estéken hajlamosabbak vagyunk sokkal többet és egészségtelenebbül táplálkozni. Az első napsugarak, a kevésbé takaró ruhák miatt azonban az utolsó pillanatban kezdjük el kapkodva róni a köröket a futópályán és izzadni az edzőteremben. 

Ne felejtsük el, hogy azok az átkozott kilók sem egy hét alatt jöttek fel ránk, így leadni sem ennyi idő alatt fogjuk. Komoly és elszánt munkára lesz szükség. Elsősorban a táplálkozásra, azt követően a mozgásra kell a legnagyobb hangsúlyt fektetnünk. Természetesen ez nem csak elősegíti, hogy elérjük a kívánt alakot, hanem ez az egészségünk megőrzésének alapja is.

Tippjeink az egészséges életmód elkezdéséhez:

  • kerüljük a finomított szénhidrátok (fehér liszt, cukor, stb.) fogyasztását
  • többször együnk keveset
  • ne hagyjuk ki a reggelit
  • igyunk meg naponta 2-3 liter folyadékot, lehetőség szerint vizet, zöld teát
  • sportoljunk rendszeresen

Ne félj bemenni egy edzőterembe! Itt a tavasz, hagyd hátra a félelmeid és próbáld ki! Meglepődve fogod tapasztalni, hogy mennyire kikapcsol, jól esik és az eddigi előítéleteid is nyomban eltűnnek, amikor rájössz, hogy a „gyúrósok” is segítőkész, kedves emberek! 

43620604_large.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://orientalspa.blog.hu/api/trackback/id/tr395106047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása