Oriental Spa

A Ramada Resort Budapest szállodában található wellness- és fitneszközpont, az Oriental Spa tippjeit és tanácsait olvashatod az egészséges életmóddal, a fitnesszel, a wellness-szel, a szépségápolással kapcsolatban.

Kövess minket!

A sikerért dolgozni kell...

2013.04.04. 10:08 - Oriental Spa

Egyre több csodaszerrel találkozunk nap, mint nap; fogyasztószerek, kapszulák, új edzésmódszerek. Vedd fel otthon, szedd be naponta kétszer, csak félóra, csak egy tappancs, csak ülj benne, csak csak csak… Ugye Te sem hiszed el, hogy este a pizza mellett beszedett fogyasztótablettától valóban fogyni fogsz? És az is gyanús, hogy a 3 tappancs, amit magadra raksz sorozatnézés közben az nem fog segíteni, ugye?


Nem az a kérdés, hogy lehet-e fogyni, csinosnak lenni, hanem az, hogy hogyan; akaraterővel, kitartással, csodaszerek helyett életmódváltással!


A legegyszerűbb és leghatékonyabb megoldás a sportolás maga. Ne keress kifogásokat, ne akard megúszni. Az egészségért és fittségért dolgozni kell, nem adják ingyen. Lemondásokkal jár valóban, de hamar látványos eredményeket lehet elérni.

Három dologra figyelj; sportolj rendszeresen, táplálkozz egészségesen és pihenj sokat!

images.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://orientalspa.blog.hu/api/trackback/id/tr945194353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Teo Wassermann · http://csobbanj.blog.hu/ 2013.04.09. 14:11:43

A spa milyen mozgásformákat ajánl ehhez?

Oriental Spa 2013.04.10. 08:58:55

Kezdetnek mi javasoljuk egy személyi edző felkeresését, aki személyre szabottan, a céloknak és az eddigi sportolási szokásoknak megfelelően kialakít egy edzéstervet.


süti beállítások módosítása