Oriental Spa

A Ramada Resort Budapest szállodában található wellness- és fitneszközpont, az Oriental Spa tippjeit és tanácsait olvashatod az egészséges életmóddal, a fitnesszel, a wellness-szel, a szépségápolással kapcsolatban.

Kövess minket!

A stevia és a nyírfacukor

2012.08.23. 10:36 - Oriental Spa

Stevia 

A Stevia Rebaudiana Bertoni - vagy ahogy az őslakosok hívják „édes levél” - Brazíliában és Paraguayban őshonos. 

És hogy miért jó? Természetes, édesítőereje háromszázszorosa a cukornak, egyensúlyban tartja a vércukorszintet, serkenti a máj és a hasnyálmirigy működését. Külsőleg aknék, gombák és egyéb bőrproblémák kezelésére használható erős gyulladáscsökkentő, baktérium- és gombaölő tulajdonságai miatt. Nem utolsó sorban pedig csökkenti a magas vérnyomást, és segít az ínygyulladás kezelésében.

Sütésre és főzésre is alkalmas, íze nem változik meg, de kenyérkészítésnél lassabban jön fel a tészta. Számos formában elérhető: őrlemény, por, kivonat, csepp, tabletta.

Nyírfacukor

A Nyírfacukor ugyanúgy néz ki és ugyanúgy használható, mint a hagyományos cukor, csak éppen mintegy 40%-kal kevesebb kalóriát tartalmaz. Számos, szervezetre gyakorolt jótékony hatása van: nem hízlal, nem savasítja a szervezetet, antibakteriális hatású, segíti az emésztést, nem rontja a fogakat, így cukorbetegek, fogyókúrázók, terhességi diabéteszben, csontritkulásban szenvedők, valamint fogszuvasodással küzdő gyerekek és felnőttek egyaránt használhatják. 

A bejegyzés trackback címe:

https://orientalspa.blog.hu/api/trackback/id/tr114727283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása