Oriental Spa

A Ramada Resort Budapest szállodában található wellness- és fitneszközpont, az Oriental Spa tippjeit és tanácsait olvashatod az egészséges életmóddal, a fitnesszel, a wellness-szel, a szépségápolással kapcsolatban.

Kövess minket!

Ha irtózol a monoton mozgásformáktól, akkor próbáld ki a Kangoo-t!

2012.03.28. 16:08 - Oriental Spa

1994-ben, Franciaországból indult útjára ez a mozgásforma, mely azóta az egész világot meghódította.

A kangoo órákon kenguru módjára ugrálhatunk a direkt erre a célra kifejlesztett cipőkkel, melyeknek talpán rugalmas hajlított lemezek kaptak helyet.

Egy kangoo aerobic óra nagyjából megegyezik a hagyományos órák menetével: a bemelegítést egy aerob rész követi, majd az erősítés és a nyújtás kap helyet.

Az órák egyszerű alaplépés (ugrás) kombinációkból épülnek fel, így mindenki bátran nekivághat. Ha nem is sikerül a koreográfia folyamatos, pontos követése, akkor is ugrálhatunk ritmusra, mely már önmagában is nagy teljesítmény.

A kangoo aerobicnak rendkívül sok jótékony hatása van: használatával jelentősen csökken a gerinc-, a térd- és a boka ízületeinek terhelése, egyúttal a lehetséges sérülések is. A test alsó és felső részére együttesen hat, erősíti az immunrendszert, a szívet és a tüdőt, javítja az egyensúlyt, a koordinációt.

Az edzések kortól és nemtől függetlenül mindenki számára elérhetőek és egészséges edzési lehetőséget kínálnak.

11.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://orientalspa.blog.hu/api/trackback/id/tr144345947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása