Oriental Spa

A Ramada Resort Budapest szállodában található wellness- és fitneszközpont, az Oriental Spa tippjeit és tanácsait olvashatod az egészséges életmóddal, a fitnesszel, a wellness-szel, a szépségápolással kapcsolatban.

Kövess minket!

Az Oriental Spa büszkesége :)

2012.05.03. 12:16 - Oriental Spa

Kristóf kiskorától kezdve rendszeresen sportolt. Öt éve kezdett foglalkozni az erőemeléssel, melyben igen sikeres lett, azonban a sikerrel együtt a kilók is jöttek…

22 évesen, 122 kilósan jött a nagy elhatározás: változatni kell. Szerette volna visszaszerezni a régi életét, s a régi életminőségét.

Több szakkönyvet elolvasott, összeállított egy általa követhető étrendet; rászokott a tudatos ötszöri étkezésre, optimalizálta a tápanyag arányokat és elkezdett napi szinten mozogni. Az eredmény nagyon hamar meglátszott: hat hónap alatt 47 kg-t adott le. A kép magáért beszél :) Azóta is folyamatosan edz, mind kardio-, mind saját testsúlyos edzést végez (sokszor az Oriental Spa-ban).

Kristóf már a Fitness Company aerobik sportedző szakán tanul és sok embernek segít a fogyásban sportolási, valamint táplálkozási tanácsokkal.

Keresd Kristófot az alábbi oldalon:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100003627701954

A bejegyzés trackback címe:

https://orientalspa.blog.hu/api/trackback/id/tr344486176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása