Oriental Spa

A Ramada Resort Budapest szállodában található wellness- és fitneszközpont, az Oriental Spa tippjeit és tanácsait olvashatod az egészséges életmóddal, a fitnesszel, a wellness-szel, a szépségápolással kapcsolatban.

Kövess minket!

Tavaszi méregtelenítés

2013.03.12. 16:21 - Oriental Spa

A tavasz a megújulás időszaka, ilyenkor szokás megszabadulni a télen felgyülemlett salakanyagoktól. Sokan azt hiszik, hogy a szervezet megtisztulása természetes folyamat, ez azonban csak akkor igaz, ha valaki csak friss levegőt szív, kizárólag természetes táplálékot vesz magához és fizikailag aktív.

Fogyj, tisztulj, töltődj fel az alábbi tippjeinkkel:

  • Napi folyadékfogyasztásunkat emeljük fel 2,5 – 3 literre, mely főként szénsavmentes ásványvízből, zöldséglevekből és gyógyteából álljon. A folyadék kiviszi a salakanyagokat a szervezetünkből
  • A méregtelenítés alatt ne igyunk kávét, mert az vizet von el a szervezetből és lerakódást okoz a kötőszövetekben. Kávé helyett igyunk zöld teát, melynek ugyanolyan élénkítő hatása van és alacsony vérnyomás esetén is segít.
  • Igyunk méregtelenítő teákat; melyek tisztítják a vesét, s azzal együtt az egész szervezetet
  • Vezessük be a napirendünkbe a rendszeres testmozgást is; már napi fél óra séta, biciklizás, kocogás is sokat segít a méregtelenítési folyamatokban.
  • Heti 1-2x járjunk el szaunázni, s utána válasszuk a hideg merülőmedencét. Ilyenkor nem csak az izzadás távolít el mérgeket, hanem a melegben kitágult hajszálerek hirtelen összehúzódnak, ezzel a vérkeringésbe pumpálják a lerakódásokat, melyek a vesén keresztül távoznak.


A méregtelenítésnél is nagyon fontos a fokozatosság, a mértékletesség elve; egy legyengült szervezetet ne tegyünk ki drasztikus méregtelenítő kúrának!


Aki rászánja magát, a kúra után testben-lélekben megújulva, energiával feltöltődve kezdheti a tavaszt!

1359474886869.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://orientalspa.blog.hu/api/trackback/id/tr105122811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mezdema 2013.10.08. 18:45:37

Igaz már ősz van de szerintem is nagyon fontos a méregtelenítés. Érdemes felkészíteni a szervezetet a téli időszakra, a téli megpróbáltatásokra. Ezért kerestem a colonix kúrát ami már nincs... nem kapható :(( Helyette ezt találtam: www.naturalhelp.hu, próbálta már valaki?


süti beállítások módosítása