Oriental Spa

A Ramada Resort Budapest szállodában található wellness- és fitneszközpont, az Oriental Spa tippjeit és tanácsait olvashatod az egészséges életmóddal, a fitnesszel, a wellness-szel, a szépségápolással kapcsolatban.

Kövess minket!

Oriental Spa Fogyi Klub

2012.01.16. 14:21 - Oriental Spa

Új év, új élet.. Sokan vagyunk, akik az újév beköszöntével fogadalmakat teszünk. Ez sokszor egy új, sportos életformára utal, azaz, hogy ezentúl figyelünk a táplálkozásunkra, rendszeresen sportolunk, stb. Egyedül ez azonban nehéz, így az Oriental Spa egy olyan csomagot talált ki Fogyi klub néven, mely segítséget és egyben szakmai hátteret is biztosít.

Teljes életmód és mozgásprogram 4 héten keresztül (állapotfelmérés, edzéstervezés, csoportos órákon való részvétel, személyre szabott étrend, folyamatosan szakmai felügyelet, tanácsadás, wellness használat, infraszauna, stb.) személyre szabottan. Hogy a fogadalom ne csak terv maradjon…

És hogy miért az Oriental Spa?

„A mi klubunkban a legfontosabb szempont számunkra, edzők számára, hogy a vendégeink egy jókedvű közösségbe érkezhessenek.
Folyamatos - non stop - szakmai felügyeletünk mellett biztosítjuk, hogy az edzésmenet megfelelő és hatásos legyen, de ez - azt gondolom - önmagában kevés. Klubtagjaink érezni fogják, hogy az ő sikerük a mi sikerünk is, és nemcsak szakmailag, hanem emberileg is mellettük állunk, segíteni fogunk a nehézségeket leküzdeni.
A Fogyi klubban egy közös cél vezérli a résztvevőket, tehát nemcsak a mozgásprogram egy motiváló erő, hanem maga a közösség is, ahol jól érezheti magát a résztvevő.
Az edzések az Oriental Spa hangulatos és exkluzív aurájában zajlanak, klubtagjainknak az edzések után frissen facsart bio zöldség- és gyümölcslevekkel kedveskedünk.
Egészség és jókedv, nekem ez a leghatásosabb receptem.

Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy bátorítsak mindenkit, ne habozzon jelentkezni, segítünk megmutatni az utat egy egészségesebb és elégedettebb élet felé.
Kérdéseikkel hívjanak bizalommal, sok szeretettel várjuk kedves vendégeinket.”

 

Paár - Fenyvesi Mária (Manya) 

06-20-523-38-46

Oriental Spa Recepció 

06 1 2313 693

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

További információ:

http://www.orientalspa.hu/sport/fogyi-klub

A bejegyzés trackback címe:

https://orientalspa.blog.hu/api/trackback/id/tr923555392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása