Oriental Spa

A Ramada Resort Budapest szállodában található wellness- és fitneszközpont, az Oriental Spa tippjeit és tanácsait olvashatod az egészséges életmóddal, a fitnesszel, a wellness-szel, a szépségápolással kapcsolatban.

Kövess minket!

Zsírégető mozgásformák télen is

2012.02.09. 14:37 - Oriental Spa

A legtöbben a futást tartják a leghatékonyabb zsírégető mozgásformának. A tél, a mínuszok beköszöntével azonban senkinek nincs kedve kimenni a szabadba, a futógépen történő edzés pedig nagyon egyhangú tud lenni.

Összeszedtünk néhány mozgásformát, mely szintén jelentős zsírégető hatással bír:

Az úszás. Az egyik legintenzívebb zsírégető sport, köszönhetően a víz ellenállásának, azonban kíméli az ízületeket és túlsúllyal rendelkezőknek is ideális lehet.

A tánc. Az egyik legélvezetesebb mozgásforma, mely úgy égeti a zsírt, hogy közben észre sem veszed. Számtalan formája van, azonban mindegyik hasznos: legyen az otthoni tánc takarítás közben, péntek este a discoban vagy aerobic órán. Levezeti a stresszt, fokozza a boldogsághormonok felszabadulását. 

A tenisz. Az egyik legnépszerűbb sport évek óta, fokozza az állóképességet, megszabadít a túlsúlytól, megmozgatja az egész testet és mindezt úgy, hogy közben barátainkkal, párunkkal vagyunk.

Az erősítő edzés. Sokszor elhanyagolják, pedig a szálkás, erős izomzat elengedhetetlen a zsírégetéshez, valamint az anyagcsere-folyamatok optimalizálásához. Nőies, feszes formára tehetünk szert.

Az aquafitnesz. Kombinálja az úszás és az erősítő edzés pozitív hatásait, rendkívül hatékonyan formál, az úszáshoz hasonlóan kíméli az ízületeket, javítja a vérkeringést, növeli az állóképességet és a tüdőkapacitást.

Az aerobic. Lehet bármilyen típusú, az összetett felépítésű, intenzív edzések megmozgatják az egész testet, garantálják a zsírégetést és a jó hangulat, a társaság miatt feltöltenek energiával is. 

A bejegyzés trackback címe:

https://orientalspa.blog.hu/api/trackback/id/tr674084177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása