Oriental Spa

A Ramada Resort Budapest szállodában található wellness- és fitneszközpont, az Oriental Spa tippjeit és tanácsait olvashatod az egészséges életmóddal, a fitnesszel, a wellness-szel, a szépségápolással kapcsolatban.

Kövess minket!

Hozd magad formába életed legszebb napjára :)

2012.02.24. 10:54 - Oriental Spa

A tavasz beköszöntével elkezdődik az esküvői szezon, mely minden nő számára a legszebb és legfontosabb nap. Természetes, hogy szeretnénk a legjobb formánkat hozni és a lehető legjobban kinézni. Ennek alapja a rendszeresség, azonban ha eddig a mozgás nem képezte mindennapjaink részét, akkor sem késő elkezdeni. Megfelelő mennyiségű és minőségű edzéssel és egy kis odafigyeléssel a táplálkozásra, már 2 hónap alatt is látványos eredményt lehet elérni.

A reklámokban szereplő csodaszerek, krémek, masszázsok kiegészítésként megfelelőek, azonban önmagukban mit sem érnek. Mindig magunkhoz képest határozzuk meg a táplálkozással, mozgással kapcsolatos terveinket, ne egy általános diétát, edzőtervet próbáljunk követni. Ha kell, kérjük szakember segítségét.

Az edzések során a zsírégetést és az izomformálást együttesen végezd. Egy jól összeállított szálkásító edzésprogram kb. 90 percet vesz igénybe, melyben megtalálható egy 15 perces intenzív bemelegítés, 45 perc alakformálás gépekkel és szabadsúlyokkal, majd 20-30 perc kardio mozgás. Ezt minden esetben a megdolgoztatott izmok nyújtása kövesse. Edzőteremben leginkább tricepszre, bicepszre, váll-, hát- és mellizmokra koncentráljunk.

Néhány apró tipp, amire jó odafigyelni:

  • Ügyelj a változatosságra! Az egyoldalú táplálkozás hiánybetegségekhez vezethet, ezért mindig változatosan étkezz és lehetőleg többször kis adagokat! Mindig többféle mozgást váltogass, hogy a tested ne szokhasson hozzá a gyakorlatokhoz és folyamatosan új hatások érjék. Így tud igazán fejlődni.
  •  Igyál sok vizet vagy gyógyteát, melyek vízhajtó hatásúak! Sokszor a felhalmozódott víz is plusz kilókat jelent a mérlegen.
  •  Felejtsd el a sót! Bőven elég az alap sótartalma az ételeknek, nem kell még utána sózni, ugyanis ez is megköti a szervezetben a vizet.
  • Mindig reggelizz! A reggeli a legfontosabb étkezés, az indítja be az egész napi anyagcserét, valamint megfelelő energiával lát el.
  • Vacsorára inkább csak zöldségeket, sovány húsokat fogyassz, így garantált a súlyveszteség!

A befektetett energia kétszeresen is megtérül: kicsattansz majd az energiától a nagy napon is, valamint a kisugárzásodon is látszódni fog, hogy jól érzed magad a bőrödben. Ettől pedig még szebb, még csinosabb leszel majd.  

Az esküvő után is érdemes tartani az egészséges táplálkozást, valamint a rendszeres mozgást. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy ezek után soha nem ehetsz csoki tortát, vagy pizzát. Azonban ha komolyan veszed az egészséges életmódváltást, a huszadik házassági évfordulótokon is olyan elégedett leszel, mint az esküvőd napján, arról nem is beszélve, hogy a párod is milyen büszke lesz Rád!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://orientalspa.blog.hu/api/trackback/id/tr834191685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása